donderdag 11 november 2010

Week van de smaak: bijzondere recepten.



De tweede editie vindt plaats van 11 tot 21 november 2010.
De bedoeling is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met "smaak".
Deze week verwennen vele restaurants uw smaakpapillen. Ze presenteren niet alleen een lekker menu, maar verrassen u ook met bijzondere streekproducten en met heerlijke demonstraties.
Ook thuis kan u iedereen verwennen met lekkere fruitgerechten!
Met dit seizoenfruit en vleestomaten zijn er verschillende smaakvolle lekkernijen te maken. Ook in sommige speciaalzaken kan u sommige benodigdheden vinden.
Een selectie van enkele bijzondere, smaakvolle recepten met kweeperen, mispels, blauwe bessen of tomaten kan u hieronder vinden!
Meer lezen over bijzondere fruitrecepten.
Twee keer per maand fruitnieuwtjes ivm praktische werkzaamheden ontvangen? Schrijf je hier in voor de Fruit-ABC nieuwsbrief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten