Teelt, snoei en verzorging van fruitbomen, druiven, kleinfruit, noten en bijzondere fruitsoorten. Bijzondere tomaten. Volgtip: www.fruitabc.be

woensdag 21 november 2012

VolksTuinVakbeurs "Groene Passie" te Apeldoorn (NL).

WANNEER?
Vanaf donderdag 22 tot en met zondag 25 november 2012.
De openingsdag, donderdag 22 november 2012, staat in het teken van water. We krijgen een spetterende opening en daarna buitengewoon boeiende lezingen. Vrijdag staat in het teken van permacultuur met de toppers uit NL op het gebied van permacultuur.
WAAR?
Deze bijzondere tuinbeurs vindt plaats in 7321 BX Apeldoorn (NL). Adres: Americahal, Laan van Erica 50.

INFO.
De kranten staan vol met tekorten, bezuinigingen en economische problemen. Iedereen is bang om koopkracht te verliezen, voor dure zorgpremies, onbetaalbare brandstoffen en energie.
Tegenwoordig wil iedereen graag natuurvriendelijk tuinieren en zelf zijn eigen voedsel kweken. Groene Passie is het antwoord op deze vraag!

Ecologisch je eigen eten kweken in kleine tuinen, op balkon, binnenshuis, in plantenbakken, verticale tuinen en daktuinen. Kweek een deel van uw eigen fruit, kruiden, bloemen en groenten in verticale en horizontale tuinen.
Op de beursvloer van "groene passie" vinden doorlopend workshops en demonstraties plaats over o.a. bier brouwen, bronzen & koperen tuingereedschap, natuurcosmetica, gebruik van kastanjehout, het bakken van appeltaart, koken met hennep, ...

Dagelijks kan u op de Groene Passie interactieve lezingen volgen over o.a. slakken in de tuin, biologisch binnen kweken, vogelvriendelijke tuin, fruitbomen voor terras & balkon, natuurlijke luizenbestrijding, oude fruitrassen, wilde bessenoogst, permacultuur, bijenhotel, zelf tropische vruchten kweken, vergeten groenten, biologische & plantaardige bemesting.
Meer info: www.groenepassie.nl en E-mail: info@groenepassie.nl

Groente- en Fruit Encyclopedie met teeltinformatie van alle fruitsoorten. KortingsBon van 5 EURO tot 30 november 2012!
Het is nu dé ideale periode om fruitbomen en fruitstruiken te planten! Een optimale hergroei is nu verzekerd!
Twee keer per maand fruitnieuwtjes ivm praktische werkzaamheden ontvangen? Schrijf je hier in voor de Fruit-ABC nieuwsbrief.
labels: tuinbeurs, tuinbeurs Apeldoorn, groene passie, tuinbeurs groene passie, Groene Passie Apeldoorn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten