Teelt, snoei en verzorging van fruitbomen, druiven, kleinfruit, noten en bijzondere fruitsoorten. Bijzondere tomaten. Volgtip: www.fruitabc.be

woensdag 5 mei 2010

Tuindagen van Beervelde op 7, 8 en 9 mei 2010.


Het thema dit voorjaar is "Fragaria, prinses van de moestuin". Zowel de aardbei als de sprookjesprinsessen zijn het thema.
Men heeft de inspiratie gehaald uit een traditie van Beervelde, waar elk jaar een aardbeiprinses verkozen wordt.
Op zondag zal de kersverse aardbeienprinses in een koets aankomen. Meisjes die zich als prinses willen verkleden, zijn meer dan welkom. De fotograven zullen ze verwachten!
In dit jaar van de Gentse Floraliën is de slogan voor deze editie: "Alles wat u op de Floraliën gezien heeft, maar niet naar huis mocht nemen... kom het in Beervelde halen!"

De 43ste Tuindagen van Beervelde (nabij Gent, langs de E17) op vrijdag 8 mei, zaterdag 9 mei en zondag 10 mei 2010 is een belangrijke tuinbeurs met talrijke standhouders.
Van 10.00 tot 18.00 uur in Het Park van Beervelde, in het centrum van Beervelde.
Adres (GPS) 9080 Lochristi, Beerveldse Baan 31.

Op deze nieuwe Tuindagen zijn ruim 200 Belgische en buitenlandse boom- en plantenkwekers aanwezig.
In het exclusieve kader van het privé-domein ‘Park van Beervelde’ kan je dit weekend naast een uitgelezen keuze planten en bomen ook een uniek aanbod antiek en decoratie vinden.
Vele gewone en bijzondere fruitsoorten zijn er te bekomen zoals gele bosaardbeien, ziektetolerante druiven, kiwi's, kiwibessen en nog veel meer!

Meer info lezen over de tuindagen van Beervelde.
Er zijn talrijke gewone en bijzondere fruitsoorten bruikbaar in kleine of grote tuinen.
Meer lezen over diverse gewone en bijzondere fruitsoorten.
Zeer uitvoerige informatie over alle mogelijke fruitsoorten kan u vinden in de "Groente & Fruit Encyclopedie". Het snoeien van gewone en bijzondere fruitsoorten wordt er uitgelegd aan de hand van tekeningen, tekst en foto's.
Meer lezen over de Groente & Fruit Encyclopedie (Auteurs: Luc Dedeene & Guy De Kinder, Kosmos Uitgevers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten