Teelt, snoei en verzorging van fruitbomen, druiven, kleinfruit, noten en bijzondere fruitsoorten. Bijzondere tomaten. Volgtip: www.fruitabc.be

vrijdag 9 mei 2014

Tuindagen van Beervelde op 9, 10 en 11 mei 2014.

Dit voorjaar is "Brazilië" het thema.
Beervelde, het feest van de tuin.
Zoals altijd, zijn er honderden attractieve plaatsen of activiteiten tijdens de Tuindagen en iedereen zal wel zijn eigen interesse hebben maar de organisatoren willen graag de volgende activiteiten voorstellen.
- Een interactieve evocatie van het tropisch regenwoud, gerealiseerd door de Eurotuin tuincentra, ter promotie van het werk van het Braziliaanse vogelopvangcentrum Purque das Aves.
- De DCM-tuin aangelegd door Michiel Etienne en de Garden Ladies.
- De Lente in blaadjes, knoppen en knolletjes door Peter Bauwens.
- Op vrijdag en zaterdag de, door de Belgische Federatie Groenvoorzieners (BFG), georganiseerde bekwaamheidscompetitie voor studenten tuinaannemers.
- Op zaterdag en zondag de, door Fence magazine, georganiseerde educatieve animatie "Wie wordt Tuinkampioen".
- Voor liefhebbers van Braziliaanse kruiden en groenten, is een bezoek aan Bart Belmans van Sanguisorba een must.

Op zoek naar iets specifiek voor uw tuin? U vindt het zeker op de tuindagen van Beervelde!

De Tuindagen van Beervelde (nabij Gent, langs de E17) op vrijdag 9 mei, zaterdag 10 mei en zondag 11 mei 2014 is een belangrijke tuinbeurs met talrijke standhouders.
Van 10.00 tot 18.00 uur in Het Park van Beervelde, in het centrum van Beervelde.
Adres (GPS) 9080 Lochristi, Beerveldse Baan 31.

Op deze nieuwe Tuindagen zijn ruim 200 Belgische en buitenlandse boom- en plantenkwekers aanwezig.
In het exclusieve kader van het privé-domein ‘Park van Beervelde’ kan je dit weekend naast een uitgelezen keuze planten en bomen ook een uniek aanbod antiek en decoratie vinden.
Vele gewone en bijzondere fruitsoorten zijn er te bekomen zoals speciale aardbeien, bijzondere tomatenrassen, ziektetolerante druiven, kiwi's, kiwibessen en nog veel meer!
Meer info lezen over de tuindagen van Beervelde.

Er zijn talrijke gewone en bijzondere fruitsoorten bruikbaar in kleine of grote tuinen.
Meer lezen over diverse gewone en bijzondere fruitsoorten.
Zeer uitvoerige informatie over alle mogelijke fruitsoorten kan u vinden in de "Groente & Fruit Encyclopedie". Het snoeien van gewone en bijzondere fruitsoorten wordt er uitgelegd aan de hand van tekeningen, tekst en foto's. Een ideaal geschenk voor moederdag van 11 mei!
Meer lezen over de Groente & Fruit Encyclopedie (Auteurs: Luc Dedeene & Guy De Kinder)

GRATIS NIEUWSBRIEVEN MET TIPS ONTVANGEN?
Deze blogberichten ELKE DAG in uw mailbox? Schrijf je hier in om DAGELIJKS deze blogberichten met praktische tips voor de fruittuin in uw mailbox te ontvangen. (U ontvangt een bevestigingsmail, welke moet bevestigd worden)
Twee keer per maand tips voor de fruittuin in uw mailbox? Schrijf je hier in om twee keer per maand de Fruit-ABC nieuwsbrief te ontvangen. Deze GRATIS nieuwsbrief wordt de 1ste en 16de verstuurd.

Labels: Beervelde, Tuindagen, tuindagen Beervelde, Tuindagen Beervelde mei, Brazilië Beervelde, tuindagen van Beervelde, mei tuindagen, tuinbeurs Beervelde, plantenmarkt Beervelde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten