Teelt, snoei en verzorging van fruitbomen, druiven, kleinfruit, noten en bijzondere fruitsoorten. Bijzondere tomaten. Volgtip: www.fruitabc.be

donderdag 5 mei 2011

Tuindagen van Beervelde op 6, 7 en 8 mei 2011.Het thema dit voorjaar is "Happy Birthday Normandië". Normandië, al lang exposant in Beervelde, viert dit jaar het 1100-jarig bestaan van het hertogdom Normandië, het einde van de Viking-invasies en het bewind van Willem de Veroveraar.

De 45ste Tuindagen van Beervelde (nabij Gent, langs de E17) op vrijdag 7 mei, zaterdag 8 mei en zondag 9 mei 2011 is een belangrijke tuinbeurs met talrijke standhouders.
Van 10.00 tot 18.00 uur in Het Park van Beervelde, in het centrum van Beervelde.
Adres (GPS) 9080 Lochristi, Beerveldse Baan 31.

Op deze nieuwe Tuindagen zijn ruim 200 Belgische en buitenlandse boom- en plantenkwekers aanwezig.
In het exclusieve kader van het privé-domein ‘Park van Beervelde’ kan je dit weekend naast een uitgelezen keuze planten en bomen ook een uniek aanbod antiek en decoratie vinden.
Vele gewone en bijzondere fruitsoorten zijn er te bekomen zoals gele bosaardbeien, ziektetolerante druiven, kiwi's, kiwibessen en nog veel meer!

Meer info lezen over de tuindagen van Beervelde.
Er zijn talrijke gewone en bijzondere fruitsoorten bruikbaar in kleine of grote tuinen.
Meer lezen over diverse gewone en bijzondere fruitsoorten.
Zeer uitvoerige informatie over alle mogelijke fruitsoorten kan u vinden in de "Groente & Fruit Encyclopedie". Het snoeien van gewone en bijzondere fruitsoorten wordt er uitgelegd aan de hand van tekeningen, tekst en foto's. Een ideaal geschenk voor moederdag van 8 mei!
Meer lezen over de Groente & Fruit Encyclopedie (Auteurs: Luc Dedeene & Guy De Kinder, Kosmos Uitgevers)
Twee keer per maand fruitnieuwtjes ivm praktische werkzaamheden ontvangen? Schrijf je hier in voor de Fruit-ABC nieuwsbrief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten